Kömmerling ramen en deuren

Niet voor niets zijn de Kömmerling ramen en deuren Europa's nummer 1, deze rangschikking heeft in de loop der jaren plaatsgevonden daar Kömmerling zich goed heeft aangepast aan de Nederlands markt en wensen die worden verwacht van een goed kozijn. In samenwerking met andere profielleveranciers is het nieuwe K-Vision ontwikkeld.

   
  doorsnede K-vision
 

 

 K-Vision

Deze ontwikkeling heeft als belangrijkste voordelen dat het een hogere isolatiewaarde heeft en dat er dikker glas kan worden toegepast door de diepere sponning.

   
  
Door goede afspraken met Müllers-Produktion, onze fabriek in Mönchengladbach is het product afgestemd op de behoeftes van de Nederlandse markt en het uitgebreide kleurengamma door de degelijke Renolietfolie's.
 

Kenmerkend voor het K-Vision-Trend profiel is de mooie dieptewerking en gelijkliggende tussenstijlen zonder de lelijke V-las.

 K-Vision Trend

 

Nieuw in ons programma is het K-Vision Cube profiel:
Rechte kanten; terug naar de "oud Amsterdamse" stijl...

 K-Vision Cube

 


Uiteraard zijn de Kömmerling profielen uitgevoerd met onderafwatering, degelijke EPDM-rubberdichtingen en is het standaard rondom verstevigd door middel van verzinkt staal.

 

 

Onze deuren zijn standaard voorzien van hang- en sluitwerk conform de eisen van het SKG** keurmerk en voorzien van een 5-puntsluiting, verstelbare 3-d scharnieren, meelasproppen en dubbele rubberdichting rondom.

De draaikiepramen  zijn standaard voorzien van een geïntrigeerde ventilatiestand en tenminste 2 paddestoelnokken (uiteraard is hang en sluitwerk conform aan de eisen van politiekeurmerk `Veilig Wonen`ook een standaardoptie)

Bebemo is voorloper op het gebied van het verdekt liggend draaikiep beslag;
Zo mooi, je ziet er niets van... kom eens kijken in de showroom en laat u overtuigen.

Bij de voordeuren is er een uitgebreid gamma aan modellen, kleuren, siergrepen, beglazingen, brievenbussen en beldrukkers. Laat u hier eens uitgebreid over informeren.

Eigen ontwerpen zijn ook een mogelijkheid om uw entree een persoonlijke tint te geven.....

 
 

Bebemo b.v. Kunststof kozijnen