Home1

Wij zijn voornamelijk gericht op de particuliere markt, dit is met opzet ons doelgebied, daar wij ons hierin het meeste kunnen ontplooien wat betreft het meedenken en de eigen ideeŽn wat iedere particulier uniek maakt.

Kom langs in ons kantoor om u zich nog beter te overtuigen van onze kwalitatief hoge produkten. U kunt ons bezoeken op het volgende adres:

MESBERGWEG 1, 6325AA BERG EN TERBLIJT
(naast dierenspeciaalzaak Conjarts). Een zijweg van de Rijksweg Maastricht-Valkenburg

Klik hier voor een routebeschrijving

Graag van tevoren een afspraak maken, zodat we u ook te woord kunnen staan!

Onze hoofdactiviteit is het leveren en monteren van ramen en deuren, verandadaken en serre's.

Vanzelfsprekend hebben we de vleugeloverdekkende deur ook in ons programma, zodat uw entree een geheel eigen gezicht krijgt met de kwaliteit van Bebemo : perfectie tot in detail.....

Uiteraard behoort het zogenaamde HOUTLOOK kozijn tot een van de standaard mogelijkheden; in plaats van de traditionele schuine verbindingslas is het nu ook mogelijk om een rechte verbindingslas te krijgen. Geen enkele belemmering meer om te kiezen voor een kunststof kozijn!

Daarnaast hebben wij nog enkele producten zoals; rolluiken, screens, inzet-, schuif- en rolhorren, plissedeuren, gevelbekledingen, kunststof profielen, lichtkoepels en schitterende lichtstraten om het geheel te completeren.

Tevens zijn wij de geschikte partner voor bedrijven welke op zoek zijn naar een betrouwbare en snelle leverancier in bijvoorbeeld kozijnen en rolluiken voor dakkapellen.

Daar wij sterdealer zijn van onze leverancier Mullers Produktion in MŲnchen Gladbach kunnen we de produkten aan aantrekkelijke conditie's leveren.

Kortom, Bebemo BV is de ideale partner voor particulieren en bedrijven. Laat u overtuigen met een geheel vrijblijvende offerte, op maat gesneden voor u....