Gastenboek


 
leon en mieke gerardu 
15.04.2017, 14:53:16
email.png 
Vorige week zijn door Bebemo onze voordeur en openslaande deuren geplaatst.Hier zijn wij zeer tevreden over .
Ook de gemaakte afspraken die correct worden afgehandeld. De medewerkers zijn zeer vakbekwaan en vriendelijk , alles werd netjes achtergelaten.
Bebemo bedankt voor de goede service. Chapeau !! 

Wim en Anita van de Moosdijk 
15.02.2017, 19:04:16
email.png 
Twee weken geleden zijn wij binnen Spaubeek verhuisd en het huis waar we naar zijn gegaan wilden we in orde maken naar onze zin. Diverse bedrijven ingehuurd, Bebemo voor het plaatsen van een geheel nieuwe pui in wat eerst de garage was en nog wat houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen met dubbel glas. Kunnen maar een ding zeggen , nog steeds niet helemaal op orde voor wat betreft leveringen van andere bedrijven, Bebemo was de enige met een super strakke planning die gewoon hun afspraken na kwamen. Toppie, Heel goed vakmanschap geleverd , kunnen alleen maar super tevreden zijn. Klasse , kunnen jullie alleen maar 100 % aanraden !!!!!
 

Mandy & Bart 
17.10.2016, 20:49:31
De afgelopen weken hebben de mannen van Bebemo ons gehele huis, gefaseerd, voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en deuren. Een goede eerste indruk vertaalde zich naar een mooi en trots resultaat! Alle medewerkers van Bebemo zijn vriendelijk en hebben hart voor de zaak! Bebemo, Nathan, bedankt voor jullie service!  

Yvonne Schreurs 
06.10.2016, 22:07:21
email.png 
Door bebemo in het gehele huis kunststof kozijnen en deuren laten plaatsen. Een duidelijke offerte en goed advies. Top materiaal, en vakkundig geplaatst. Dit werd gedaan door nette en vakkundige mensen. Patrick en Barry, top werk afgeleverd. En alles heel netjes opgeruimd.  

Maurice opgenoorth 
03.09.2016, 19:22:49
Na een goede uitleg en een super advies het gehele huis laten voorzien van kunststof kozijnen en deuren.
Gemaakte afspraken zoals besproken nagekomen, de monteurs waren vriendelijk en werken heel erg nauwkeurig en schoon. Perfect afgeleverd! Pluim voor het gehele team zowel directie als monteurs Bebemo
En dan niet te vergeten ook nog een super prijs.
Mvg
Maurice 

Fam. Heusschen 
26.08.2016, 20:31:12
email.png 
Enige maanden geleden is ons hele huis voorzien van Kömmerling ramen en buitendeuren. Dit is gedaan door de mannen van BeBeMo en wij zijn hierover zeer tevreden. Alles werd netjes achtergelaten door het vriendelijke, deskundig en plezierig personeel en de gemaakte afspraken komen ze na. Dank aan de directie voor hun deskundig advies en de uitstekend gedocumenteerde offerte. Dank en complimenten aan de uitvoerders Patrick, Barry en Ralph.
TOP werk voor een TOP prijs!!
 

hamelers 
28.06.2016, 10:42:16
email.png 
Na plaatsing openslaande deuren vorig jaar en nieuwe ramen aan de voorzijde deze maand kan ik Bebemo iedereen aanbevelen. Zelfs van de buren kreeg ik complimenten voor de mooie ramen.
Goeie service, vriendelijk personeel welke zo netjes alles afwerkt dat je zelfs nog geen verfkwast naderhand hoeft te hanteren. Mijn complimenten voor deze medewerkers.
Op naar de volgende ramen in de woning! 

Fam. Gerards 
31.03.2016, 15:58:35
email.png 
Het wachten op de nog te plaatsen kozijnen en de afwerking van de reeds niet door Firma Bebemo geplaatste kozijnen heeft geloond. Ook wij hadden vanaf het eerste contact een goed gevoel bij deze firma. Er werd kundig en efficiënt gewerkt, waardoor voor ons duidelijk werd dat het ook anders kan, als de misère die we het afgelopen half jaar hebben ondervonden. Service en nazorg zijn optima forma. Complimenten en een echte aanrader!
 

F. Schlooz 
17.03.2016, 12:27:23
email.png 
Sinds enkele maanden zijn we trotse eigenaar van een nieuwe voordeur, waarover we veel komplimenten krijgen. Degelijk vakwerk, smaakvol ontworpen en kundig geplaatst. Klasse, Bebemo ! 

Meurders 
22.02.2016, 08:40:16
Afgelopen vrijdag een nieuwe voordeur en tuindeur geplaatst gekregen.
Super....... alles was netjes afgeleverd en het ziet er geweldig uit, vriendelijk en vakkundig personeel.
Na afloop was niet te zien dat er gewerkt was, alles werd opgeruimd.......top!!!
 

Fam.Mannens 
09.02.2016, 17:21:21
email.png 
Onlangs hebben wij ons hele huis laten voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en deuren.
Vanaf het eerste moment dat wij in contact kwamen met Bebemo hadden wij een goed gevoel over dit bedrijf.Hele kundige en eerlijke uitleg,zeer goede adviesen.
Op de koudste dagen van dit jaar bij temp.van -6 tot -10 hebben deze mensen in twee dagen tijd onze hele huis van nieuwe ramen en deuren voorzien.Wat een team zoals deze mensen te werk gingen,efficient vakkundig en netjes.Chappau voor deze mensen.Ook de nazorg was geweldig.Dus wij kunnen iedereen aanraden BEBEMO uit Berg en Terblijt.Bedankt 

Familie Donders 
20.12.2015, 12:39:16
email.png 
Afgelopen zomer een week lang bezoek gehad van Bebemo voor een totale renovatie.
Wij zijn heel erg tevreden over de kwaliteit en service van de geleverde producten door Bebemo.
Keurig en kundig personeel. Goed meedenken naar oplossingen waarbij kwaliteit voorop staat en niet het geld.
Afterservice is super.
BeBeMo een echte aanrader voor iedereen die opzoek is naar kozijen, schuifpuien, overkappingen en voordeuren,
 

Hans en Wilma Frantzen 
30.09.2015, 08:02:23
email.png 
Vorige week ramen en kozijnen vervangen aan achterzijde woning. Van A-Z perfect geregeld. Deskundige en heel aardige medewerkers.
Kortom: Bebemo................een AANRADER 

Veronique en Simon Snakkers 
23.09.2015, 10:19:11
email.png 
Afgelopen dagen zijn de ramen en kozijnen vervangen -> top! het is heel mooi geworden. Verder heel goede service en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.  

Fam Van Winssen 
21.09.2015, 16:38:15
email.png 
Wij hebben in twee etappes ons huis laten voorzien van nieuwe ramen en deuren.
De eerste helft zit inmiddels al twee jaar en afgelopen voorjaar de tweede helft. Allebei de keren is er netjes gewerkt en de werkplekken zijn bezemschoon opgeleverd. Super!
Na twee jaar ziet alles er nog even netjes en strak uit. Heel mooi product.
Vanaf de offerte tot en met na service, iedereen is even vriendelijk en behulpzaam. Hartelijk dank!
Bebemo is een aanrader! 

Fam. Wolters 
14.09.2015, 20:10:04
email.png 
Bebemo heeft deze zomer ons huis volledig voorzien van kunstof kozijnen en rolluiken. Bebemo was bereid om, ondanks hun volle agenda, de 1e fase van deze klus op onze wensen af te stemmen en de kozijnen te plaatsen voor 1 juli. Men kwam zelfs met 4 monteurs die vakkundig de hele achtergevel hebben voorzien van kozijnen, deur en rolluiken. Ondanks de enorme hitte op die dag. Na een welverdiende lunch (hamburgers) hebben ze met een gezonde portie humor hun klus geklaard. Met het weekend voor de deur bleef men toch langer doorwerken totdat alles klaar was.
In diezelfde lijn heeft men na de bouwvak de voorkant voltooid. Overall hebben ze zeer goed werk geleverd en zijn we zeer tevreden over het eindresultaat, de service en de prijs.
Het was gezellig!!
Maurice en Trix 

Fam. Wilhelmsen 
10.09.2015, 13:22:16
We hebben vorig jaar alle kozijnen, rolluiken en de voordeur laten vervangen. Vanaf de offerte tot de plaatsing en het naweerk hebben de mensen van bebemo heel goed werk geleverd. Speciale wensen van ons werd vanzelfsprekend nagekomen en ook goed meegedacht om tot de beste oplossing te komen. Net nog een probleempje gehad met een ruit, ook dit weer heel netjes opgelost. Iedereen is altijd vriendelijk, op tijd, klantgericht. Perfect dus. We zijn super tevreden en kunnen bebemo echt aan iedereen aanbevelen. 

stevens 
26.07.2015, 12:20:02
email.png website.png 
bedank voor het goed monteren van de nieuwe kozijnen plus voor deur bij ons goede samen werking met FRED
en BERT wij hebben een nieuwe af spraak met JOS gemaakt voor de boven verdieping na de vacantie zijn komt dit in orde TOPPIE 

Tanja Cobben 
20.07.2015, 12:20:55
Bedankt voor ons super mooie nieuwe huis!
Ons gehele huis voorzien van nieuwe kozijnen en deuren, wat een mooi resultaat!
onze speciale dank gaat uit naar Fred en Barry, wat een top team! De kozijnen en deuren super geplaatst en alles heel mooi afgewerkt, daarnaast werd er ook iedere keer netjes opgeruimd.
Ook nog onze speciale dank voor Ralph om ons probleempje met de deur op te lossen, en om niet naar huis te gaan voor het geregeld was.
Mochten wij in de toekomst horen dat iemand nieuwe kozijnen will plaatsen dan weten wij wie we zullen aanbevelen!
Groetjes Michel en Tanja Cobben
 

Ramona Blezer 
19.07.2015, 16:10:58
email.png 
Bedankt Bebemo !!! voor ons totaal nieuw huis !
Boven en onder nieuwe kozijnen, twee nieuwe deuren en achter een grote schuifpui !
Super blij en tevreden met t resultaat en dat allemaal in 3 1/2 dag
Extra dank aan Fred en Jef voor hun harde werken en t mooie resultaat !
Groetjes Dave en Ramona Blezer 

1   2   3   4   . . .   Einde >>

 
 
 

Bebemo b.v. Kunststof kozijnen